Solutii IT

Sehrmes Intellegentia este o companie de servicii in tehnologia informatiei care ofera servicii de consultanta in tehnolgie, integrare sisteme si gestionare infrastructura informatica.

Sehrmes Intellegentia se concentreaza pe tehnologia de proiecte ce permite progresul si ajuta organizatiile sa isi creeze compania viitorului.

Aliante internationale pentru progresul afacerii dvs.

Sehrmes Intellegentia lucreaza indeaproape cu organizatii de nivel mondial pentru aplicatii software, infrastructura si consultanta, pentru a isi intari portofoliul unic in consultanta, solutii si servicii.

Cu ajutorul unei integrari complete si inteligente al solutiilor si serviciilor bazate pe produsele partenerilor, construim si completam propriile noastre puncte forte, pentru a va maximiza productivitatea.

Noi lucram cu parteneri strategici pentru a utiliza portofoliile lor de tehnologie pentru a ne asigura ca oferim solutii de nivel global ce aduc beneficii reale si tangibilie in afacerile clientilor nostri din aproape toate pietele si sectoarele.

Parteneriat cu Sehrmes

SciformaCa Partener Sciforma oferim consultanta si implementare de calitate a tehnologiei de Project Management Office cu solutii personalizate de planificare, executie si control integrate pentru multiple linii functionale sau parteneri.
In 2013 am construit alianta stransa impreuna cu lideri locali; oferim o gama completa de solutii si servicii multi-vendor utilizand aplicatiile si tehnologia:
SAPCegidSage

Contact

Sehrmes Intellegentia isi ajuta clientii sa ofere inovatii clientilor lor si sa isi imbunatateasca costurile si eficienta cu ajutorul tehnologiei informatiei.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la e-mail: office[@]sehrmes.com