Cu totii stim cat de greu se recupereaza creantele in perioada aceasta, si mai ales stim ca de multe ori, comisioanele percepute de societatile specializate sunt foarte mari. Daca doriti sa vedeti cum puteti sa transformati colectarea debitelor intr-o placere, apelelati la noi!

Prin intermediul managementului eficient al incasarilor sumelor restante de bani precum si  bunei gestionari a datoriilor, oferim posibilitatea societatilor comerciale sa aiba sub control activitatea de incasare a unor facturi fiscale neonorate sau a datoriilor.

Procedurile specifice serviciilor oferite de Sehrmes, se vor aplica intr-un mod unitar, indiferent de vechimea sumelor restante de bani, de situatia juridico-economica a societatii debitoare, sau de notorietatea de piata, mai mica sau mai mare, a  persoanelor juridice, implicate in raporturile comerciale.

Printre beneficiile aduse se numara:

  • scutirea efectuarii cheltuielilor in vederea eficientizarii fluxului de lichiditati , acestea fiind suportate de catre noi( exceptie fac sumele catre executorul judecatoresc);
  • in cazul in care nu se recupereaza sumele, nu va percepem commision, practic nu va costa nimic;
  • suntem cointeresati in colectarea/recuperarea sumelor restante.

Programele specializate si procedurile utilizate de catre Sehrmes sunt flexibile in stabilirea unor termene si conditii ce ofera si asigura recuperarea; creantelor, debitelor, datoriilor, pe cale amiabila, facandu-se eforturi consistente si pentru conservarea bunelor relatii de afaceri dintre creditori si debitori, in vederea continuarii raporturilor juridice comerciale existente si dupa rezolvarea diferendelor financiare.

In momentul in care s-au epuizat toate caile de recuperare de: creante, debite, datorii, pe cale amiabila, se va trece foarte rapid si eficient la inaintarea dosarului catre instantele de judecata si catre  executorii judecatoresti din Romania.