Externalizare contabila

Vreti servicii de contabilitate personalizate, vreti optimizare financiara pentru afacerea dumneavoastra, va ganditi la o solutie usoara pentru salarizare si personal, v-ati saturat sa pierdeti timpul la cozi interminabile? Daca da, atunci noi suntem solutia: cele mai bune preturi pentru servicii complete de contabilitate.

Sehrmes este o organizatie integrata si independenta, specializata in servicii de management financiar, controlul de gestiune, audit, contabilitate, consultanta fiscala si juridica. Prin serviciile noastre unitare, prin asocieri si birouri corespondente, dar si prin alianta cu cabinetele de avocatura, Sehrmes dispune de o echipa deĀ  profesionisti care impartasesc aceleasi aspiratii privind nivelul calitatii si hotararea comuna de a mentine cele mai inalte standarde tehnice si de etica profesionala.

Prin selectarea Sehrmes pentru externalizarea serviciilor de contabilitate si de finantele intreprinderii, puteti fi siguri ca ati ales firma care intelege cerintele dumneavoastra. Cooperarea stransa si legatura constanta cu clientii nostri ne ajuta sa analizam in profunzime activitatea acestora si ne permite sa le intelegem pe deplin necesitatile si asteptarile.

Va putem oferi: