Fund-raising

Luand drept reper experienta tarilor europene in materie de IMM-uri, solutiile noastre de externalizare a serviciilor  contabile on-line, reunesc simplitate si eficacitate.

Destinata intreprinderilor de orice marime, aceasta facilitate permite un nivel optim de securitate si fiabilitate in domeniul contabilitatii informatizate.

Integrate si adaptate la practicile IMM-urilor, solutiile noastre de contabilitate on-line permit un sistem contabil mobil si interactiv.

Veti putea face schimb instant cu expertul dvs.contabil, de documente necesare pentru lucrarile sale.

Principiile de functionare sunt:

  • 1scanarea documentelor contabile;
  • 2transfer de loturi de documente;
  • 3receptia, pregatirea si indexarea documentelor de catre compania noastra;
  • 4prelucrarea documentelor primare, externalizata conform instructiunilor dvs.;
  • 5realizarea inregistrarilor contabile si transmiterea documentelor primite.

Serviciile noastre de contabilitate au fost gandite pentru a veni in sprijinul retelelor de firme de contabilitate si audit, convinse fiind de beneficiile obtinute de o subcontractare delocalizata intr-o tara cu costuri salariale reduse si aplicand normele contabile ale tarii lor de origine.

Localizati in Romania din motive evident legate de costuri si de acces la colaboratori cu experienta provenind din firme bine organizate, ne adresam mai intai firmelor din UE deschise catre utilizarea atenta si gandita a noilor tehnologii ale informatiei si comunicatiilor.

Fara a realiza o schimbare in structura actuala a firmei dvs., va vom scuti colaboratorii  de o activitate contabila cu valoare adaugata scazuta, si anume prelucrarea si marcarea documentelor primare.