Consultanta juridica

Cadrul juridic al corporatiilor si al afacerilor

Consultanta juridica

Sehrmes Intellegentia ofera tuturor clientilor sai o abordare moderna si practica a consultantei juridice.

Sehrmes Intellegentia, in calitate de actor pe scena juridica regionala, propune  solutii inovatoare ce va vor sprijini afacerea pe linia implementarii strategiei de dezvoltare nationala si internationala.
Pe langa numarul din ce in ce mai mare de parteneri raspanditi in douasprezece birouri din Europa Centrala si de Est, firma noastra ofera astazi o serie de solutii practice combinand dreptul fiscal, social, comercial cu managementul mobilitatii internationale.
Reteaua noastra  formata de juristi si specialisti in fiscalitate, foarte buni cunoscatori ai legislatiei nationale si, in acelasi timp, ai cadrului juridic al corporatiilor din diverse tari, reprezinta o adevarata forta pentru structura dumneavoastra juridica si fiscala cu caracter international.
Adevarati integratori de servicii juridice si fiscale, imbinand legislatia nationala cu cea comunitara si cu cea straina, avocatii nostri, in colaborare cu clientii nostri, concep si pun in practica solutii inovatoare adaptate celor mai complexe operatiuni.

Sehrmes Intellegentia creeaza impreuna cu clientii un parteneriat construit in  jurul a trei axe: onoare, fidelitate si onestitate.

 
Biroul nostru din Romania

Sehrmes Intellegentia functioneaza in Romania sub forma unor parteneriate regulate cu cabinete de avocatura din Romania si din strainatate.

Datorita dezvoltarii activitatii economice si sociale din Romania si a inmultirii dosarelor de solutionat in aceasta tara, Biroul din Bucuresti s-a deschis in 2010, sub responsabilitatea firmei rezidente asociate.  

Sehrmes Intellegentia Bucuresti este compus din zeci de avocati si consultanti juridici romani, francezi si americani, independenti sau provenind din diverse firme.

Toate documentele pregatite de Sehrmes Intellegentia Bucuresti pot fi redactate in limbile romana, engleza sau franceza.

Avocatii au atat abilitati juridice de prima mana, cat si un bun nivel cultural ce faciliteaza contactele cu partenerii si autoritatile din România.

Sehrmes Intellegentia consiliaza atat investitorii ce vor sa deschida o afacere în  Romania, cat si companiile existente.

Sehrmes Intellegentia Bucuresti lucreaza in stransa cooperare cu celelalte birouri, in special cu cele UE

Zonele de expertiza